bar_gradient bar_gradient bar_gradient bar_gradient

Projecten

​Binnen House of Skills werken bedrijfsleven, brancheorganisaties, werknemers- en werkgeversorganisaties, kennisinstellingen, onderwijs en maatschappelijke organisaties nauw samen aan diverse projecten.

Transferpunt Zorg en Welzijn

Het Transferpunt Zorg en Welzijn biedt de mogelijkheid om te ontdekken of een baan in de zorg en welzijn bij jou past. Je vindt bij ons een aantal digitale instrumenten die je inzicht geven welke skills je hebt en welk werk daarbij past, maar ook bieden we de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een loopbaancoach.

Lees meer

Loopbaanpad Techniek en Bouw

Het Loopbaanpad Techniek en Bouw ondersteunt je in jouw zoektocht naar een mooie baan in de technische sector. We organiseren banenmarkten gericht op banen in de techniek en bouwsector. Via ons ontdek je welke skills je hebt en welk werk in de techniek of bouw daarbij past, maar ook bieden we de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een loopbaancoach.

Lees meer

Oriëntatieprogramma

Wil jij werken in de zorgsector, maar weet je nog niet precies in welk beroep en welke scholing nodig is? Dan is dit Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn geschikt voor jou. Van mbo tot hbo. Maak binnen 10 weken maximale kans op een opleiding met een baan.

Nu tijdelijk volledig vergoed!

Meer informatie

De Zorgscan

De Zorgscan is een online tool die laat zien of werken in zorg of welzijn bij je past. Door een aantal vragen te beantwoorden over jouw werkverleden, interesses en skills kom je erachter of werken in zorg of welzijn iets voor jou is. De Zorgscan is onderdeel van het platform Mijnhouseofskills.

 

De Zorgscan

Ontwikkelplein

Bij het Ontwikkelplein in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Nieuw-West Slotermeer kun je gratis in gesprek met een loopbaancoach. Zo krijg je meer inzicht in jouw skills (oftewel kwaliteiten) en welk werk daarbij past.

Maak een afspraak

 

 

My Path

Met My Path biedt onze partner Manpower zijn talenten een persoonlijk ontwikkelpad uit hun professionele en individuele kracht.

Lees meer

Futureskills

Manpower zoekt tegenwoordig personeel op basis van skills in plaats van cv. Daarmee is de wervingsprocedure volledig anders ingericht.

Lees meer

Skillspaspoort

House of Skills ontwikkelt met partners het Skillspaspoort; een document waarin al jouw skills staan beschreven en waarmee je als het ware vrij kan reizen over de arbeidsmarkt.