bar_gradient bar_gradient bar_gradient bar_gradient

Projecten

​Binnen House of Skills werken bedrijfsleven, brancheorganisaties, werknemers- en werkgeversorganisaties, kennisinstellingen, onderwijs en maatschappelijke organisaties nauw samen aan diverse projecten.

Transferpunt Zorg en Welzijn

In zorg en welzijn is er een groot tekort aan personeel. Werkgevers staan te springen om goede mensen en er zijn veel vacatures. Het Transferpunt Zorg en Welzijn helpt organisaties en werkzoekenden om vraag en aanbod bij elkaar te brengen met focus op skills, om zo duurzame matches en loopbaanpaden te realiseren. Ook ontwikkelde het Transferpunt een oriëntatieprogramma om mensen die geïnteresseerd zijn in de sector om te ontdekken welk werk binnen zorg en welzijn bij hen past.

Lees meer

Loopbaanpad Techniek en Bouw

De techniek en bouwsector staat voor een aantal grote opgave, o.a. meer woningen bouwen en de energietransitie. Tegelijkertijd levert werving op basis van alleen diploma’s en cv onvoldoende matching op. De Loopbaanpaden Techniek en Bouw helpen daarom werkgevers hoe werving voor nieuw personeel en loopbaanontwikkeling van zittend personeel meer op skills kan worden ingericht.

Lees meer

Oriëntatieprogramma

Wil jij werken in de zorgsector, maar weet je nog niet precies in welk beroep en welke scholing nodig is? Dan is dit Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn geschikt voor jou. Van mbo tot hbo. Maak binnen 10 weken maximale kans op een opleiding met een baan.

Nu tijdelijk volledig vergoed!

Meer informatie

De Zorgscan

De Zorgscan is een online tool die laat zien of werken in zorg of welzijn bij je past. Door een aantal vragen te beantwoorden over jouw werkverleden, interesses en skills kom je erachter of werken in zorg of welzijn iets voor jou is. De Zorgscan is onderdeel van het platform Mijnhouseofskills.

 

De Zorgscan

Ontwikkelplein

Bij het Ontwikkelplein in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Nieuw-West Slotermeer kun je gratis in gesprek met een loopbaancoach. Zo krijg je meer inzicht in jouw skills (oftewel kwaliteiten) en welk werk daarbij past.

Ook biedt het Ontwikkelplein workshops aan die jou helpen bij het solliciteren naar een nieuwe baan, en is er een app, Match your skills, waarin je leuke games kunt spelen om te ontdekken welke skills jij hebt en welk werk daarbij past.

Meer informatie

My Path

Met My Path biedt onze partner Manpower zijn talenten een persoonlijk ontwikkelpad uit hun professionele en individuele kracht.

Lees meer

Futureskills

Manpower zoekt tegenwoordig personeel op basis van skills in plaats van cv. Daarmee is de wervingsprocedure volledig anders ingericht.

Lees meer

Skillspaspoort

House of Skills ontwikkelt met partners het Skillspaspoort; een document waarin al jouw skills staan beschreven en waarmee je als het ware vrij kan reizen over de arbeidsmarkt.

Meer informatie