ball_gradient ball_gradient

Over House of Skills

House of Skills is een programma van Amsterdam Economic Board. Een netwerkorganisatie die werkt in de Metropool Amsterdam. ​ Binnen House of Skills werken bedrijfsleven, brancheorganisaties, werknemers- en werkgeversorganisaties, kennisinstellingen, onderwijs en maatschappelijke organisaties nauw samen.

Onze missie

House of Skills werkt aan een meer op skills gerichte arbeidsmarkt.

De arbeidsmarkt verandert snel. Werkgevers hebben moeite om passend personeel te vinden. Ook het type werk verandert.

Werving op basis van diploma’s en cv levert onvoldoende matching. En de maatschappelijke en economische doelen voor de energietransitie, de zorg en woningbouw lopen vast door gebrek aan mensen.​ ​

Hoe krijgen we daar beweging in?
​House of Skills ontwerpt skillsprogramma’s zodat meer mensen vanuit skills hun weg vinden op de arbeidsmarkt en werkgevers vanuit skills duurzame inzetbaarheid kunnen realiseren.

De skillsprogramma’s dragen bij aan:​

  • het beschikbaar maken van kennis over inzicht in skills;​
  • validatie van skills;​
  • matching van vraag en aanbod op basis van skills in skillsprogramma’s.​

De basis hiervoor is een kennisinfrastructuur, waarmee we skillskennis ontwikkelen, toepassen, overdragen en monitoren. ​

Om dit te bereiken hebben we een diverse trainingen en tools ontwikkeld voor werkgevers, werkzoekenden en loopbaanprofessionals.

Bekijk ons aanbod

Ons team

Kim  Hooiveld Contactpersoon k.hooiveld@houseofskillsmra.nl 06-10405691
Iman Biesheuvel Projectmanager verantwoording REACT-EU i.biesheuvel@houseofskillsmra.nl 06-22989842
Willem Roeloffzen Manager Trainen & Veranderen a.i. w.roeloffzen@houseofskillsmra.nl 06-24511891
Hilde  Bakx Managementassistent h.bakx@houseofskillsmra.nl

Organisatie

De stuurgroep van House of Skills is verantwoordelijk voor het programma. Het geeft leiding aan het programma, is verantwoordelijk voor het in balans zijn van de jaarlijkse uitgaven en inkomsten, voor het scherp houden van de visie en de realisatie van de maatschappelijke opdracht. Zo monitoren de stuurgroep-leden de resultaten zoals die voor de ontwikkelpaden zijn beoogd.
Lees meer

Meer informatie?

Heb je een vraag over House of Skills, of een van onze producten? Bekijk de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met ons.

Veelgestelde vragen

Werkgevers en organisaties

Heeft u andere vragen met betrekking tot het gebruik van onze instrumenten binnen uw organisatie? Neem dan contact op met ons.

Contact

House of Skills
Voor een toekomst die werkt.