ball_gradient ball_gradient
House of Skills

Skillsinstrumenten

Op deze pagina vind je alle gratis skillsinstrumenten die House of Skills heeft ontwikkeld.

De Paskamer

In De Paskamer kan iedereen gratis een eigen skillsprofiel samenstellen. Door vragen te beantwoorden creeer jij een eigen skillsprofiel en kun je zien welke beroepen en openstaande functies hierbij passen. Klik op LEES MEER om meer te weten te komen over De Paskamer en ontdek jouw skills!

Lees meer

Mijnhouseofskills

Via dit online platform kan iedereen een aantal vragen te beantwoorden kijken welke actuele vacatures bij hem of haar passen. Klik op LEES MEER om je in te schrijven.

Lees meer
reizen over de arbeidsmarkt

Skillspaspoort

House of Skills gaat een programma opzetten om een Skillspaspoort te ontwikkelen. Er wordt een consortium opgezet dat zal bestaan uit publieke- en private partijen. Het moet een digitaal document worden waar de beroepsbevolking als het ware vrij mee kan reizen over de arbeidsmarkt. De ontwikkeling van het Skillspaspoort zal naar verwachting 10 jaar in beslag nemen. Dan moet de civiele zijn aangetoond en het op brede schaal in de arbeidsmarkt en het onderwijs zijn ingevoerd.
Lees meer
overstappen naar zorg of welzijn

Transferpunt Zorg en Welzijn

Ben je benieuwd of werken in zorg of welzijn op basis van jouw skills iets voor jou is? Via het Transferpunt Zorg en Welzijn kom daarachter door de digitale Zorgscan in te vullen. Werk je al in de zorg? Dan is de Zorgscan ook voor jou. Zo ontdek jij welke andere functie(s) aansluiten bij jou skills.

Lees meer
overstappen naar techniek of bouw

Loopbaanpad Techniek en Bouw

Ben je benieuwd of werken in techniek of bouw op basis van jouw skills iets voor jou is, dan kun je daar via het Loopbaanpad Techniek en Bouw achter komen. Dat geldt ook voor mensen die al in techniek of bouw werken en na willen gaan voor welke andere functie(s) zij op basis van hun skills geschikt zijn.

Lees meer