House of Skills

Instrumenten

Op deze pagina vind je de gratis online instrumenten die house of skills heeft ontwikkeld voor zowel werkenden, werkzoekenden als werkgevers om inzicht te brengen in je skills en je kansen op de arbeidsmarkt. Lees de uitleg om meer te weten te komen.

analyse en matching

De Paskamer

In De Paskamer kun je een profiel samenstellen van jouw skills. Op basis daarvan krijg je suggesties voor beroepen die op jouw skills aansluiten, en openstaande functies die daarbij passen. Zo krijg je een breder perspectief op je skills en mogelijkheden, zonder dat de opleiding bepalend is.
Lees meer
online platform

Mijnhouseofskills

Met Mijnhouseofskills kan je door online een paar vragen te beantwoorden kijken welk werk bij je past. Je wilt graag snel weten welke skills je hebt, welke skills nodig zijn voor verschillend werk? En hoeveel vacatures er op dit moment zijn voor werk dat dicht aansluit bij jouw skills, of hoe je jouw skills kunt blijven ontwikkelen? Mijnhouseofskills verzamelt al deze informatie voor jou op een plek.
Lees meer
analyse en matching

Loopbaangesprekken

Welke skills heb jij? En welke skills heb je nodig voor welk werk? Dat kan je in een gratis loopbaangesprek met een van onze coaches ontdekken.
Lees meer
reizen over de arbeidsmarkt

Skillspaspoort

De ontwikkeling van een skillspaspoort, waarin al jouw skills staan en waarmee je kunt ‘reizen’ over de arbeidsmarkt is een stevige opgave.
Lees meer
6507 Bereik

Zoveel werkenden en werkzoekenden, werkgevers, brancheorganisaties, kennis- en onderwijsinstellingen, relevante stakeholders en overheden bereikte House of Skills.

2367 Traject

Zoveel deelnemers volgden een traject. Dit zijn onder andere scholingstrajecten, matchingsactiviteiten, pilots en trainingen en loopbaangesprekken.

1878 Loopbaangesprek

Zoveel deelnemers voerden een loopbaangesprek met een van onze coaches.

Meer over House of Skills Bekijk innovatiedeals