ball_gradient ball_gradient

Loopbaanpad Techniek en Bouw

De techniek en bouw sector staat voor een aantal grote opgaven, onder andere meer woningen bouwen en de energietransitie. Tegelijkertijd levert werving op basis van alleen diploma’s en cv onvoldoende matching op. Het loopbaanpad Techniek en Bouw helpt daarom werkgevers hoe werving voor nieuw personeel en loopbaanontwikkeling van zittend personeel meer op skills kan worden ingericht. Werkzoekenden kunnen in contact komen met een loopbaancoach om de overstap naar de techniek of bouw zo makkelijk en snel mogelijk te maken. Neem voor vragen over het loopbaanpad Techniek en Bouw contact op met ons.

Project afgerond!

Het project Loopbaanpaden Techniek en Bouw in samenwerking met Crossover is eind 2022 afgerond.

Werkgevers

Door als werkgever bij de werving en selectie naar de skills die iemand te kijken, wordt de kans op een match aanzienlijk groter. Want met alleen naar diploma’s en cv kijken wordt het grote tekort aan personeel niet opgelost.

Om werkgevers te ondersteunen hoe skillsgericht werven in de praktijk werkt ontwikkelde House of Skills verschillende workshops en trainingen.

 

Trainingen

Werkzoekenden

Wil je werken in techniek en bouwsector maar heb je nog geen idee wat bij je past? Door het invullen van de online Paskamer ontdek je welke skills jij hebt, en hoe je ze kunt inzetten binnen technische bedrijven in de Metropoolregio Amsterdam.

De Paskamer
Menno Zoutendijk

“Je bouwt aan dingen die 15-20 jaar in de grond blijven. Dat is gaaf!”

Dmissi
Lees meer
Stan de Smet

‘Later wil ik hippe fietsen, bouwen en verkopen in m’n eigen werkplaats’

Tweewieler Academy
Lees meer
Kees de Vries

“Skills zijn belangrijk. Een monteur wil sleutelen, dat kunnen ze bij ons. Maar je moet ook je hoofd gebruiken. Denken in oplossingen, dat is belangrijk.”

Installatiebedrijf Van Dorp Amsterdam
Lees meer

Asta Routekaart

De kaart maakt inzichtelijk welke visie de samenwerkende partners hebben op zijinstroom, welke stappen er in het proces zijn en helpt partijen en activiteiten rond het thema zij-instroom te identificeren en categoriseren.

Meer informatie

ASTA routekaart