ball_gradient ball_gradient
Vind de baan die past bij jouw skills

Mijnhouseofskills

Op het platform Mijnhouseofskills kan je door online vragen te beantwoorden kijken welke skills je hebt, welk werk daarbij past en hoeveel vacatures er op dit moment zijn voor werk dat aansluit bij jouw skills. Op Mijnhouseofskills vind je ook De Paskamer, De Zorgscan en de Werkverkenner.

Welk werk past bij mijn skills?

Op basis van je werkverleden en andere vragen krijg je direct een persoonlijk beroepenbord. Het beroepenbord is een overzicht van functies die aansluiten bij jouw skills. Door het invullen van De Paskamer of de De Zorgscan wordt het overzicht nog persoonlijker.  

Als je nog geen werkervaring hebt kan je de Werkverkenner invullen in Mijnhouseofskills. In samenwerking met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is deze tool geïntegreerd in Mijnhouseofskills. 

De Paskamer

In De Paskamer kan je gratis een eigen skills-profiel samenstellen door vragen te beantwoorden. Maak nu een skillsprofiel aan en ontdek jouw skills en welk werk daarbij past!

  • Met De Paskamer ontdek je welke banen bij jouw skills passen. Ook kun je zien wat voor vacatures er zijn van deze banen bij jou in de regio.
  • Je kunt De Paskamer makkelijk gebruiken op je desktop, laptop smartphone en tablet.

Vul De Paskamer in

Vragen

Heb je vragen over het platform Mijnhouseofskills? Neem dan contact met ons op: info@houseofskillsmra.nl