De Paskamer

Een instrument voor analyse van je skills en matching op werk

House of Skills heeft in samenwerking met TNO De Paskamer ontwikkeld, een instrument dat voor analyse van je skills en matching op werk kan worden ingezet. Jouw skills, eigenschappen en werkstijlen (skillsset) worden in kaart gebracht en gematcht aan de functies die worden aangeboden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Deze functies zijn net als jouw profiel ook in skillssets geordend. Hierdoor kan er een match ontstaan.

Bezoek de paskamer

Voor werkenden, werkzoekenden en werkgevers

De Paskamer bestaat uit een onderdeel voor werkenden en werkzoekenden en een apart onderdeel voor werkgevers.

Werkenden en werkzoekenden kunnen in De Paskamer een eigen skills-profiel samenstellen en krijgen op basis daarvan suggesties  voor beroepen die op hun skills aansluiten en openstaande functies die daarbij passen. Zij krijgen een breder perspectief op hun skills en mogelijkheden, zonder dat de opleiding bepalend is.

Door het skillsaanbod van werkzoekenden en de skillsvraag van werkgevers samen te brengen kan er een match worden gemaakt.

House of Skills

Werkgevers

Werkgevers kunnen in De Paskamer aangeven welke  skills nodig zijn voor het vervullen van de openstaande functies binnen hun organisaties. De werkgevers kunnen dit ordenen en prioriteren en zo een functieprofiel op basis van skills maken.

Door het skillsaanbod van werkzoekenden en de skillsvraag van werkgevers samen te brengen kan er een match worden gemaakt.

De Paskamer werkt alleen op desktop en met name Chrome, Edge en Firefox. Dus geen Internet Explorer. De mobiele versie van De Paskamer wordt nog ontwikkeld.

Bezoek De Paskamer

De praktijk

De Paskamer wordt inmiddels in verschillende pilots en trajecten ingezet. Onder andere voor het zij-instroomtraject voor apothekersassistenten, werken in de wind als Wind Turbine Technician en en het traject van Techgrounds waarbij jongeren worden omgeschoold tot Salesforce Developer.

Wie kan ik hierover bereiken

Quincy Dalh (HR) Projectmanager Implementatie ‘De Paskamer’ hello@quincydalh.com 06 10 18 45 61