ball_gradient ball_gradient
wetenschappelijk onderzoek voor een skills gerichte arbeidsmarkt

Kenniscentrum

Het Kenniscentrum werkt aan de doorontwikkeling van de skills gebaseerde onderwijs- en arbeidsmarkt door instrumenten, diensten en samenwerkingen te ontwikkelen op basis van de beschikbare kennis binnen House of Skills.

Kennisclip Loopbaanpaden

We hebben een kennisclip loopbaanpaden ontwikkeld. De kennisclip is er om kennis, inzichten en ervaringen met het opzetten van skillsbased loopbaanpaden te delen. Naast de kennisclip is er nu ook eenĀ workshop skillsbased loopbaanpaden. Om met het delen van kennis, inzichten en ervaringen en versnelling te geven aan de praktijk.

House of Skills heeft deze kennisclip en de workshop ontwikkeld in samenwerking met ROC van Amsterdam en VTI/Asta.

De workshop is interessant voor partijen en professionals die samen betrokken zijn bij de ontwikkeling van sectorspecifieke loopbaanpaden.

Interesse in de workshop? Neem contact op met ons.

Trainingen

Wat doet het Kenniscentrum?

Het Kenniscentrum zorgt voor praktijkgericht, toegepast en fundamenteel wetenschappelijk onderzoek voor een stevige theoretische basis onder de op skills gerichte arbeidsmarkt. Het doel van het Kenniscentrum is het bevorderen van innovaties. We werken aan een gezamenlijke skillstaal en aan netwerksturing van de regionale, op skills georiĆ«nteerde arbeidsmarkt. Onze kennisagenda richt zich op de overkoepelende vraag: “Hoe draagt een integrale skillsbenadering van House of Skills bij aan een beter functionerende onderwijs- en arbeidsmarkt in de Metropoolregio Amsterdam?”

Meer weten over het Kenniscentrum?

Voor vragen of bijdragen aan het Kenniscentrum neem contact opnemen via het informatieformulier.

Contact