Terugblik Meet & Greet zorg en welzijn

Op 26 april vond de eerste Meet & Greet voor zorg en welzijn op locatie plaats in het Health Experience Center Slotervaart in Amsterdam. Het was een dynamische bijeenkomst waar namens 13 werkgevers informatie gaven over hun doelgroep, functies en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast was er informatie van het ROC van Amsterdam, Werk​gevers Servicepunt, House of Skills en Sigra.

De deelnemers aan het event konden in drie rondes langs de verschillende stands van de werkgevers. Die inspireerde de kandidaten met mooie brochures, gadgets en trainingsmateriaal. Er was veel belangstelling en de zij-instromers stelden vragen over de mogelijkheden voor stages of opleiding. 

In een ongedwongen en open sfeer konden deelnemers met elkaar kennis maken. En was er genoeg tijd en ruimte om individuele gesprekken met elkaar te kunnen voeren.

Het was een dynamische en geslaagde bijeenkomst! 14 juni vindt de volgende Meet & Greet plaats in het Health Experience Center Slotervaart. Wil je hier bij zijn als werkgever of als deelnemer? Meld je dan nu aan:

Wil jij de stap zetten?
Van Skills naar diplomas!

Meld je aan als partner van House of Skills