werken in zorg en welzijn 14-06-‘22 13:30-16:00 Health Experience Center Slotervaart, Louwesweg 4, Amsterdam

Meet & Greet – Health Experience Center Slotervaart

Op 14 juni wordt er weer een Meet & Greet georganiseerd in het Health Experience Center Slotervaart. Hier kun je kennis kunt maken met interessante werkgevers en opleiders uit de sector zorg en welzijn. Tijdens de meet & greet kunnen zij je meer vertellen over werken in zorg en welzijn en welke opleiding hierbij past.

Doel van de meet en greet

Wederzijdse kennismaking: Werkzoekenden kunnen kennismaken met de praktijk en vragen stellen over eventuele leerwerkplekken. De werkgevers zijn op zoek naar nieuwe instroom voor hun organisatie en opleiders laten het aanbod van studies zien die hierbij aansluiten.

Nadere verkenning: Heb je interesse in een werkgever of opleiding dan kun je direct de instroom opties bespreken. Voorbeelden van concreet aanbod kunnen zijn; een introductie (fysiek) op de werkvloer, instapfunctie, proefplaatsing gedurende het zij-instroomprogramma of een leer-werkplek.

Een match aan het einde van de Meet & Greet zou een mooie uitkomst zijn!

Programma

13:30  Inloop

14:00-16:00  Meet en Greets in diverse lokalen

16:00-16:30   Afronding

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, worden werkgevers verdeeld over meerdere lokalen. Iedereen ontvangt een plattegrond zodat je weet waar welke werkgever zit.

Aanmelden

Deelname is de meet en greet is gratis

Werkgevers kunnen zich aanmelden via deze link

Deelnemers kunnen zich aanmelden via deze link

Uiterlijk aanmelden voor 10 juni.

Wil je meer weten over House of Skills?
Volg ons via de nieuwsbrief!

Meld je hier aan!