testimonial

Nabil El Arrass

Nabil El Arrass startte 2 jaar geleden met zijn opleiding tot apothekersassistent en ging bij Apotheek OLVG West aan de slag. Voordat Nabil bij het OLVG terechtkwam, werkte hij als scheikundig en microbiologisch onderzoeker voor diverse werkgevers. Maar hij miste iets.

‘Het werk als onderzoeker vond ik interessant, maar wel eenzaam. Ik moest weer aan een beroepskeuzetest uit mijn middelbareschooltijd denken. Eigenlijk wilde ik altijd al apothekersassistent worden. Maar nu wist ik het zeker: in de apotheek komen mijn interesse voor mensen en microbiologie samen.’ Als hij over het zij-instroomtraject tot apothekersassistent leest, is Nabil meteen enthousiast en kiest voor de dynamische werkomgeving van Apotheek OLVG West.

‘In de apotheek komen mijn interesse voor mensen en microbiologie samen.’

Nabil leerde veel van de lessen van RocvA en de werkbezoeken van zijn docenten, maar ook van zijn collega’s. ‘Zo had ik in het begin best moeite om overzicht te houden over mijn taken. Van mijn begeleider leerde ik op een efficiënte manier met mijn takenlijst om te gaan. Die methode gebruik ik nog steeds.’ En nu Nabil zijn diploma heeft, is hij zeker niet klaar met leren. ‘Ik krijg nu een jaarcontract. Daar ben ik heel blij mee. Het biedt me perspectief voor de toekomst in een beroep dat ik echt leuk vind. Uiteindelijk wil ik doorleren tot projectapotheker.’