Stem op House of Skills voor de ESF-Award 2020

Stem op House of Skills voor de ESF-Award 2020

House of Skills is een van de 10 projecten die kans maakt op deze award die jaarlijks wordt uitgereikt aan projecten die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen meedoet. 

De hele maand oktober kan er online worden gestemd via https://stempaginaesfaward.nl/ 

Als House of Skills op 31 oktober een van de 5 projecten is met de meeste stemmen, volgt op 11 november de finale tijdens een ESF-event in Den Haag.

Daar houden de finalisten elk een pitch, waarna een vakjury bepaalt wie de ESF-Award 2020 wint. 

Programmadirecteur Annelies Spork is trots: ‘Dat House of Skills in de halve finale staat is al fantastisch en een erkenning voor onze missie; Zorgen dat mensen zich kunnen ontwikkelen, duurzaam inzetbaar blijven en de overstap kunnen maken naar een andere sector. Hoe relevant is dit in deze tijd! Maar natuurlijk willen we ook naar de finale! Dat hebben we niet in eigen hand en daarvoor hebben we uw steun nodig. Stem dus tot uiterlijk 31 oktober aanstaande via de website op het filmpje van House of Skills.’

Project Apothekersassistent ‘Ja natuurlijk!’

Als ESF-project diende House of Skills het project Apothekersassistent ‘Ja natuurlijk!’ in dat we samen met Stichting Bedrijfsfonds Apotheken ontwikkelde. Een project waarbij zij-instromers de overstap maken naar de apothekersbranche. et Medede met ESF-middelen maakte we een versnelde en verkorte  opleiding bij RocvA mogelijk. Met name de inzet van Stichting Bedrijfsfonds Apotheken in samenwerking met regionale apothekersverenigingen en UWV van de regio’s Brabant, Arnhem, Nijmegen en Haarlem maakte dit project in 2020 tot een succes.

ESF

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is het belangrijkste Europese middel om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan werk te helpen en te zorgen voor eerlijke arbeidskansen voor alle EU-burgers.

Meer weten over House of Skills?
Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van House of Skills