15-12-‘22

MyPath

House of Skills en ManpowerGroup zijn samenwerkingspartners via de REACT subsidie en ManpowerGroup zit in de House of Skills stuurgroep. ManpowerGroup heeft daarbij onder andere het opleidings-en ontwikkelingsprogramma MyPath opgezet. MyPath biedt onze talenten een persoonlijk ontwikkelplan om meer te halen uit hun professionele en individuele kracht.

De ontwikkelingen in de huidige arbeidsmarkt vragen om creatieve oplossingen. Bij ManpowerGroup geloven we dat onze talenten zich beter kunnen voorbereiden op de veranderende wereld van werk, door zich te focussen op leren en persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkelen met MyPath
Hoe wij dat doen? Met behulp van ons opleidings- en ontwikkelingsprogramma MyPath. MyPath biedt onze talenten een persoonlijk ontwikkelplan om meer te halen uit hun professionele en individuele kracht. Daarmee zorgen wij dat zij klaar zijn voor hun toekomst – en voor die van hun opdrachtgevers. Het uitgangspunt is helder: door jezelf te blijven ontwikkelen blijft het werk leuk, uitdagend en heb je een grotere kans op een baan die echt bij je past.

Bovendien is iemand zien, iemands talent zien of iemands groei zien en dat erkennen, iets wat ManpowerGroup hoog in het vaandel heeft staan. Daarom spreken wij regelmatig onze waardering uit en maken we onze flexmedewerkers blij, door het uitgeven van een waarderingscertificaat. Wij denken altijd graag mee. Zodra flexmedewerkers verder willen groeien in hun huidige functie, carrière of alvast hun loopbaan willen uitstippelen voor de toekomst, kunnen ze dit ook zelf aangeven. Wij  helpen hun vervolgens verder.

Onze successen
Ons uitgangspunt is helder: ‘Ik kan het met Manpower’. Het afgelopen jaar hebben we dan al meer dan 3000 flexmedewerkers verder kunnen helpen in hun ontwikkeling. Zo groeide Ioanna van productie medewerker naar accountspecialist en nu haar talenten in de juiste context inzetten. Hassan behaalde zijn certificaat via ManpowerGroup en kan nu voor zijn gezin zorgen. Julian groeide van parkinghost naar site engineer en kan nu auto’s repareren. Tom behaalde zijn heftruck certificaat en heeft een vast contract gekregen waardoor hij bij Waternet op de heftruck kan blijven rijden. Santiago kreeg de mogelijkheid om Nederlands te leren om zo beter in de Nederlandse samenleving te integreren.


Links naar de video’s:

Bekijk hier het verhaal van Ioanna: https://www.manpower.nl/nl/kenniscentrum/blogs/2022/04/08/het-pad-van-ioanna

Bekijk hier het verhaal van Hassan: https://www.youtube.com/watch?v=RbQczmoII44&t=41s

Bekijk hier het verhaal van Julian: https://www.manpower.nl/nl/kenniscentrum/blogs/2022/08/het-pad-van-julian

Bekijk hier het verhaal van Tom: https://www.manpower.nl/nl/kenniscentrum/blogs/2022/06/het-pad-van-tom

Bekijk hier het verhaal van Santiago: https://www.manpower.nl/nl/kenniscentrum/blogs/2022/11/santiago-mypath

Meer weten?
Volg ons via de nieuwsbrief!

Meld je aan