House of Skills

Het coronavirus grijpt diep in op onze samenleving. Het raakt ons allemaal, ook de activiteiten van House of Skills.  Wij hebben een aantal maatregelen genomen, conform de richtlijnen van het RIVM.  We houden u via deze nieuwsbrief en onze website zo goed mogelijk op de hoogte.

De Werkvloer is gesloten, loopbaangesprekken gaan door
Om deelnemers, partners, bezoekers en medewerkers van House of Skills te beschermen tegen het coronavirus is De Werkvloer tot in ieder geval 3 april gesloten.
Ook de locatie op het Bijlmerplein, waar elke vrijdag loopbaangesprekken plaatsvonden, is voorlopig dicht.

Loopbaangesprekken
Sluiting van deze locaties betekent niet dat de loopbaangesprekken niet doorgaan. De komende weken worden de loopbaangesprekken gevoerd via FaceTime, Skype of per telefoon.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onze website: https://hos.srv02.ehero.es/aanmeldformulier/

Projecten en bereikbaarheid medewerkers
House of Skills projecten zoals de ontwikkeling van o.a. De Skillspaskamer, het digitale platform Mijnhouseofskills en het Skillspaspoort lopen door. De medewerkers van House of Skills werken vanuit huis en zijn dus bereikbaar. Wel zjin alle geplande bijeenkomsten voorlopig uitgesteld.

Versnellen
We doen er alles aan om het programma zo goed mogelijk voort te zetten in deze moeilijke tijd. Waar nodig gaan we onderdelen versnellen zodat deze beschikbaar komen om van-werk-naar-werktrajecten te ondersteunen

Pas goed op jezelf en blijf gezond!
Annelies Spork
Programmadirecteur House of Skills

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

En blijf op de hoogte!