Leer verder kijken dan alleen je werkervaring of je diploma’s en krijg nieuw perspectief op werk. 21-01-‘21

Workshop Skillsbased solliciteren voor werkzoekenden

Jezelf presenteren op de huidige arbeidsmarkt is best een klus. Helemaal als je op zoek bent naar ‘ander’ werk, in een andere sector. Hoe vind je dan de aansluiting op de vraag van een werkgever?  House of Skills biedt je een training waarbij je zicht krijgt de jouw skills, jouw meerwaarde voor andere banen zodat je dit ‘skillsdenken’ praktisch kunt toepassen in jouw presentatie op de arbeidsmarkt.

Inhoud
Skills is een verzamelterm voor kennis, vaardigheden en houdingsaspecten. Samen met twee loopbaancoaches / trainers van Hos ga je onderzoeken welke skills jij bezit en hoe je deze in kunt zetten ten behoeve van jouw presentatie (CV / LinkedIn en profiel).

Je maakt kennis met 2 House of Skills-tools:

Tijdens de training ga je met behulp van verschillende actieve werkvormen aan de slag met je skills om te onderzoeken op welke manier ze een plek kunnen krijgen in jouw presentatie/ sollicitatie. 

Voorafgaand aan de workshops ontvang je de links naar de skillsinstrumenten. Het is van belang om deze voor de training te hebben gemaakt.

Resultaat
De training is een eerste kennismaking met jouw skills. Je krijgt inzicht in jouw skills door op een andere manier te kijken naar jouw (werk-)ervaring. Je leert hoe je verder kunt kijken dan alleen je werkervaring of je diploma’s en dit bied je nieuw perspectief.

Coaching

Eventueel kun je je na de training nog aanmelden voor een gesprek met onze loopbaancoaches.

Locatie
De training vindt online plaats via Microsoft Teams (zolang de Covid-19 maatregelen van kracht zijn).

Data en duur

De eerstvolgende training vindt plaats op 30 maart, van 9.30 tot 11.30 uur.

Kosten
Gratis maar niet vrijblijvend, na aanmelding rekenen wij op je aanwezigheid (er kunnen nl. maar een beperkt aantal mensen deelnemen en er staan mogelijk nog mensen op de wachtlijst).

Aanmelden
Interesse in deelname op 30 maart? Stuur een mail naar S.Inan@amsterdam.nl.  

Meer weten over House of Skills?
Lees onze nieuwsbrief!

Meld je hier aan