Week van de Zorg en Welzijn – informatiebijeenkomst

Heb jij interesse in werken en leren in zorg en welzijn? Tijdens een online informatiebijeenkomst (via Zoom) kom je hier alles over te weten. Oriënteer je, krijg antwoord op je vragen en maak meteen (digitaal) kennis met organisaties bij jou in de buurt.

Wat kan je verwachten?

Zorgprofessionals uit de deelsector Verzorging, Verpleging & Thuiszorg (VVT) en Gehandicaptenzorg vertellen je over hun vak, opleidingsmogelijkheden en vacatures.

Ons Tweede Thuis: met een Kahoot Quiz laat Ons Tweede Thuis, is een zorginstelling voor mensen met een beperking, je kennis maken met de organisatie en hun cliënten. Ook is er een stagiaire aanwezig om al je vragen te beantwoorden over werken en leren bij Ons Tweede Thuis.

Amstelring: een Verzorgende IG vertelt je hoe het is om als zij-instromer aan de slag te gaan bij Amstelring.

ROC van Amsterdam: Ben je op zoek naar een baan met opleiding in zorg en welzijn? Bij het ROC van Amsterdam kun je starten met het voorschakeltraject. In deze presentatie vertellen we je over het voorschakeltraject: Voor wie is het? Wat houdt het in? Hoe lang duurt dat? Hoe meld je je aan?

Transferpunt Zorg en Welzijn / Werkgeversservicepunt: Bij het Transferpunt Zorg en Welzijn, onderdeel van House of Skills, ontdek je je talent. In gesprek met een loopbaancoaches kom je tot jouw pad naar de zorg. Zorgorganisaties in de regio Amsterdam halen jouw talent graag in huis. Het Transferpunt vertelt je daar graag meer over.

Tijdens de gehele sessie is het mogelijk om vragen in te sturen via de chat. Een anonieme deelname is mogelijk. Aanmelden doe je via onderstaande link.

Deelname = gratis.

Meld je aan

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief!