29-06-‘22

Vijfde banenmarkt duurzame energie banenmarkt in Amsterdam Nieuw-West

Samen aan de Slag, Oranje Energie en het Startpunt organiseerden op 23 juni jl. deze banenmarkt dit keer in de OBA Slotermeer.  

De banenmarkten zijn opgezet om banen in de energie te presenteren en te koppelen aan mensen in stadsdeel Nieuw West die graag in deze sector willen werken of na willen gaan of zij daarvoor op basis van onder andere hun skills geschikt voor zijn. 

Met name in stadsdeel Nieuw-West wordt gebouwd aan een brede coalitie en netwerk om bij te dragen aan het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen van het Masterplan Amsterdam Nieuw-West. 

Aanwezige bedrijven en organisaties 

Vattenfall/Impower, Janszon,Regionaal Werk Centrum,Duurzame Stad Duurzame Banen, Amsterdam Werk, Werkgevers Servicepunt Amsterdam, Vuilnisoproer. Kandidatennetwerk, Energiebox, !Woon, Fix Brigade, Amsterdam Engineering, Instock market, Ampliar, Werk, Participatie en Inkomen gemeente Amsterdam en Arbeidsmarkt Samenwerkingsnetwerk Techniek Amsterdam (ASTA). 

Volgende banenmarkt 

De volgende banenmarkt Duurzame energie vindt plaats op 8 september. 

Meer informatie 

Voor meer informatie over de duurzame energie Amsterdam Nieuw-West kan contact worden opgenomen met Willem Draaisma van Oranje Energie via wdraaisma.advies@gmail.com of 06-23665908. 

Meer weten over skills?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan!