Veel animo voor gratis loopbaangesprekken van House of Skills

Al meer dan 1.000 deelnemers voerden een gratis loopbaangesprek met een loopbaancoach. Het merendeel was onderdeel van een van de pilots waar House of Skills bij betrokken is. En ruim 400 deelnemers voerden een loopbaangesprek op De Werkvloer.
 
De eerste Werkvloer is op 18 juni 2019 geopend in de OBA Oosterdok in Amsterdam. Sinds kort heeft House of Skills een dependance in de OBA Bijlmerplein. Met het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West en de regio Gooi en Vechtstreek zijn gesprekken gaande om ook daar een dependance te openen. Ook bij de andere regio’s in de Metropool Regio Amsterdam is het verzoek uitgezet of zij interesse hebben in een Werkvloer in hun regio.
 
Doordat de animo zo groot is, is op het aantal loopbaancoaches uitgebreid. Op dit moment zijn er 7 coaches coaches actief. Verschillende partners met expertise in loopbaan-coaching hebben samen een team gevormd onder leiding van James (CNV).  De loopbaancoaches zijn gedetacheerd vanuit FNV, James (onderdeel van CNV), Manpower en UWV.

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte.