Skillsbased trainingen door House of Skills

Bewustwording van het belang een skills georiënteerde arbeidsmarkt

House of Skills ontwikkelt skills instrumentarium om een transitie naar een meer op skills georiënteerde arbeidsmarkt vorm te kunnen geven. De huidige en de nog in ontwikkeling zijnde instrumenten De Paskamer, het platform MijnhouseofSkills en het Skillspaspoort bieden we zoveel mogelijk gecombineerd aan. De kracht zit hem in een integrale skills-arrangementbenadering: instroom-assessment-matching-opleiding-werk-begeleiding.

Skillsbased trainingen

In aanvulling op het skills instrumentarium biedt House of Skills vanaf september trainingen aan om werkzoekenden, professionals en werkgevers inzicht te geven in de voordelen van een skills georiënteerde arbeidsmarkt en handvatten om in de praktijk ermee aan de slag te gaan. We starten in de periode juli/augustus met de volgens pilots:

  • skillsbased werven voor werkgevers
  • skillsbased solliciteren voor werkzoekenden;
  • skillsbased training voor professionals, o.a. loopbaancoaches.

Aanvullend op deze trainingen ontwikkelt House of Skills trainingsmateriaal. Dit materiaal zal vrij te gebruiken zijn, zodat het op basis van een train de trainer principe door werkgevers of professionals aan derden aangeboden kan worden.

Vragen over de trainingen? Neem contact op Ivo Schrijvers, netwerkmanager House of Skills. Contactgegevens: Emailadres i.schrijvers@amsterdam.nl  en bereikbaar op telefoonnummer 06-52783814

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte.