Ontdek je talent voor de Zorg en Welzijn

Inschrijven informatiebijeenkomst Transferpunt Zorg en Welzijn

De zorgsector is op zoek naar mensen met talent voor het zorgvak in de breedste zin van het woord. Wil jij weten of de zorg en welzijn iets voor je is, wat jij met jouw talent te bieden hebt en welke scholing hierbij past? Ontdek er meer over tijdens onze online voorlichtingsbijeenkomsten op elke eerste woensdagochtend van de maand van 10.00 – 12.00 uur.

Zet de eerste stappen naar een loopbaan in de zorg en welzijn en schrijf je in! 

Voor wie?

Voor werkenden, werkzoekenden, zij-instromers vanuit een andere sector en iedereen die al werkt in de zorg of welzijn en een stap wil zetten. Voor iedereen met werk- en denkniveau mbo 3 en hoger.

Aanmelden
Deelname is gratis en vrijblijvend. Aanmelden kan tot en met de maandag voor de bijeenkomst via dit inschrijfformulier. In verband met de corona-maatregelen vindt de bijeenkomst online plaats, je ontvangt een link om te kunnen deelnemen. Er is plaats voor 40 deelnemers zodat er ruimte is voor het beantwoorden van vragen. Kun je er niet bij zijn? Kijk dan op de pagina’s van het Transferpunt Zorg en Welzijn voor meer informatie en/of sluit volgende maand aan.

Het Transferpunt Zorg en Welzijn is een samenwerkingsverband van het UWV, WSP, Regionaal werkcentrum Amsterdam, de SIGRA, RocvA, ROCTOP, Nova College, HvA, INHolland , Gemeente Amsterdam en House of Skills.

Wil jij de stap zetten?
Van Skills naar diplomas!

Meld je aan als partner van House of Skills