01-05-‘20

House of Skills wint promotiefilmpje ESF-Award 2020

De vakjury van de ESF-Award 2020 maakte dat op 30 april bekend. De prijs, het samen met 9 andere ESF-projecten gratis laten maken van een promotiefilmpje, wordt binnenkort opgenomen.

De 10 projecten komen in oktober online. Vanaf dat moment kan er gestemd worden.

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is het belangrijkste Europese middel om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan werk te helpen en te zorgen voor eerlijke arbeidskansen voor alle EU-burgers.

De vakjury beoordeelde dit jaar 17 pitches. Deze pitches vormen een mix van de thema’s waarvoor ESF zich inzet. De vakjury keek kritisch naar wie de beste, meest onderscheidende pitch had geschreven, maar ook naar hoe de subsidie van het Europees Sociaal Fonds het verschil maakte voor de projecten en de ESF-deelnemer in het bijzonder.

De vakjury lette met name op enthousiasme, motivatie, resultaten en op welke wijze de doelstellingen van het project zijn of worden gerealiseerd. Maar ook naar de maatschappelijke meerwaarde, het innovatieve karakter van het project en in hoeverre anderen kunnen leren van het ESF-project.

Programmadirecteur Annelies Spork van House of Skills is verheugd: ‘Ontzettend leuk dat de vakjury House of Skills uitgekozen heeft als een van de kanshebbers. De criteria zoals het verschil maken, resultaten en innovatie zijn complimenten waar we trots op zijn. En mooi  dat we via een promotiefilmpje onze ervaringen kunnen delen met andere steden en regio’s die net als wij bezig zijn om de beroepsbevolking wendbaarder te maken  en meer regie te geven waardoor de kans op duurzaam werk wordt vergroot.’


Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte.