Even voorstellen

Even voorstellen: Mirjam Wildekamp, James (onderdeel van CNV). In april ben ik gestart bij James en leid ik een aantal projecten, waaronder House of Skills. Ik ben 42, getrouwd met Martijn en we hebben samen 5 kinderen. We wonen in Wageningen en genieten in deze gekke tijd meer dan ooit van de  prachtige omgeving zo dichtbij.

James biedt binnen House of Skills loopbaanbegeleiding die we meer en meer koppelen aan de mooie skills-instrumenten zoals De Paskamer die House of Skills te bieden heeft. We vinden het belangrijk dat mensen ondersteuning krijgen bij al hun loopbaanvragen door loopbaanbegeleiding en coaching. Inmiddels hebben de loopbaancoaches binnen House of Skills al 1295 gesprekken gevoerd met deelnemers.

Het mooie van House of Skills vind ik het enthousiasme en de drive van iedereen die vanuit verschillende invalshoeken meewerkt om het “navigeren” over de arbeidsmarkt voor iedereen daadwerkelijk makkelijker te maken. Onder andere door inzet op innovatieve instrumenten zoals het skillspaspoort gecombineerd met praktische toegankelijke loopbaanondersteuning voor alle loopbaanvragen die er zijn.

In mijn rol binnen James kan ik strategische denkkracht, gevoel voor verhoudingen en praktisch doen goed combineren. Dat past bij me.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als HR manager arbeidsvoorwaarden en verhoudingen binnen verschillende bedrijven. De brede ervaring op veel HR vraagstukken zoals bijvoorbeeld functiehuis en functie waarderen, loopbaanpaden, belonen, medezeggenschap en cao zet ik graag in voor alle initiatieven die er aan bijdragen dat iedere werkende vanuit eigen kracht, regie wil en kan nemen over zijn  loopbaan en mogelijkheden.

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte.