Diploma-uitreiking Techgrounds

Goedenavond iedereen,

Ik ben Vanity,  tegenwoordig Junior ICT specialist bij Randstad Groep Nederland.

Een paar maanden geleden had ik dit niet durven dromen. Het is niet waar wat ze zeggen, de meeste dromen zijn helemaal geen bedrog.

How I started this journey… Ik hoorde via via van TechGrounds en op de informatieavond werd ik steeds enthousiaster over dit initiatief. Na de try-out dag, de coding week en een assessment werd ik uiteindelijk geselecteerd. Samen met Rowenda, als enige twee dames in de groep van mannen, mochten wij meedoen aan de AWS Cloud Practitioner opleiding. Op 27 januari 2020 behaalde ik het certificaat. Kort na het behalen van mijn certificaat was ik bij een open dag van Randstad Groep Nederland en het weekend erop kreeg ik een baan aangeboden. Zo snel gaat dat bij TechGrounds…

Misschien hebben jullie het een en ander al gezien en gelezen in het Financieel Dagblad of mij op een event gezien zoals het Zuidoost Werkt event. Dit waren activiteiten die ik tegenwoordig aan mijn bucketlist kan toevoegen dankzij TechGrounds.

“Nog 3 dingen” zoals Ruben Nieuwenhuis dat zou zeggen… En dan benoemt hij er 5. Ik houd het vandaag op 2. Ruben heeft ons tijdens de opleiding een soft skills workshop gegeven. Daarnaast heb ik wat gesprekken met hem gevoerd, onderweg naar de informatie-avonden voor de volgende cohort. Een quote die Ruben vaak gebruikt is “Leren leren”. Ja! vinkje Ruben, dat heb ik gedaan. Ik heb in 3 maanden tijd de AWS fundamentals geleerd, zelfstudie gedaan, soft skills opgedaan en van de andere deelnemers geleerd.

“Het meest waardevolle wat je iemand kunt geven is je tijd.” Je kunt tijd niet bezitten, je kunt tijd niet behouden, maar je kunt je tijd wel besteden. Al is het dan eenmalig. Als je eenmaal besteding aan je tijd hebt gegeven, dan komt die tijd nooit meer terug. De afgelopen 3 maanden waren een investering, waardoor ik nu een jaarcontract bij Randstad Groep Nederland heb gekregen. Dus Ruben, ik begrijp nu nog beter wat je bedoelt.

Graag wil ik namens cohort iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd: Ruben, Viktor, Abdessamad voor het bemiddelen, Saskia voor de inzet en begeleiding (en de gratis kaartjes voor events), Kim Sing, Abdelhamid van Studiezalen, Clyde voor de soft skills lessen en niet te vergeten meester Peter voor de efficiënte IT kennis overdracht. Alle partners van TechGrounds die ons een kans bieden op de arbeidsmarkt en tot slot mijn mededeelnemers, als extra support. “We did this!”

Met vriendelijke groet,

Vanity

TechGrounds Cohort 1

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte.