De Werkvloer

De Werkvloer: Zoek werk dat bij je past!

Welk werk heb jij binnenkort? Of over drie jaar? En hoe kom je erachter welk werk het beste bij jou past? Op De Werkvloer denken we graag met je mee.

Blijf jezelf ontwikkelen!

In de regio Amsterdam is een aantal sectoren met veel vacatures. Bijvoorbeeld de bouw, het onderwijs, de zorg en de techniek. De talenten en skills van mensen zijn hard nodig. Daarom moet er niet alleen naar diploma’s worden gekeken, maar naar alle talenten en skills van mensen. Zo kunnen veel meer mensen niet alleen werk krijgen maar ook houden.

Welke skills heb jij? En welke skills heb je nodig voor welk werk? Dat kan je samen met een van onze loopbaanadviseurs ontdekken. Bekijk de video voor meer uitleg!

 

De Werkvloer voor werkgevers.

Medewerkers van House of Skills op De Werkvloer adviseren jou als werkgever hoe je een beter beeld krijgt van skills en de ontwikkelvraag die je werknemers hebben. Ook kan je er informatie krijgen over hoe je vacatures baseert op skills, zodat je meer, en ook ander talent bereikt. En je kan je laten informeren hoe je meer te weten komt over het ontwerpen van een krachtige leerwerkomgeving in je eigen bedrijf, waardoor je werknemers zich nog beter kunnen ontwikkelen binnen jouw organisatie en je bedrijf beter is voorbereid op de toekomst.

Neem daarover contact op met een van de netwerkmanagers van House of Skills.
Of meld je tijdens kantooruren bij de infobalie van De Werkvloer.