Artie Ramsodit: Programmadirecteur House of Skills

Artie Ramsodit start per 1 december als programmadirecteur van House of Skills. Zij is gepromoveerd op het opmerkzaam handelen van professionals. Zij was eerder werkzaam binnen de publieke sector als strateeg, ondernemer en actieonderzoeker. Onder andere op het gebied van innovatie, human centred design en de aansluiting tussen de onderwijs- en arbeidsmarkt. Tevens is zij toezichthouder binnen de publieke sector in de domeinen onderwijs en sociale huisvesting. Artie beschikt over een relevant en divers netwerk binnen de Metropoolregio Amsterdam en daarbuiten (bedrijfsleven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen). Ze woont in Haarlem met haar gezin. Voor meer informatie zie haar Linkedin pagina.

Nina Tellegen, direchteur Amsterdam Economic Board: “We zijn onder de indruk van de kennis, ervaring en presentatie van Artie in het hele sollicitatieproces. We kijken uit naar een prettige samenwerking”.
Artie Ramsodit: “ Ik kijk uit naar de samenwerking met de partners vanuit o.a. het bedrijfsleven, werknemersorganisaties, kennisinstellingen, onderwijs- en overheidsorganisaties. Alleen samen kunnen we de kansen op de arbeidsmarkt voor werknemers en werkgevers echt vergroten. Een skillsgerichte aanpak die werkt voor iedereen is daarbij de springplank.”

Meer weten over House of Skills?
vo

Meld je aan voor de nieuwsbrief van House of Skills