Gratis Workshops Ontwikkelplein 15-02-‘23 14:00-17:00 OBA Slotermeer, Slotermeerlaan 103E Amsterdam

Skillsbased solliciteren en Videosolliciteren

Ben je op zoek naar een (andere)baan, maar geen idee hoe je daarvoor moet solliciteren? Met de gratis workshops Skillsbased Solliciteren en Videosolliciteren van het Ontwikkelplein leer je hoe je jouw skills en ervaring inzet tijdens een (video)sollicitatie. Dus kom naar de OBA Slotermeer en doe mee!

Workshop Skillsbased Solliciteren

Wil je solliciteren voor een (andere) baan of gaan werken in een andere sector, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken?  Tijdens de workshop Skillsbased Solliciteren kom je meer te weten over jouw skills (kwaliteiten). Je leert hoe je deze skills en jouw ervaring kunt inzetten bij het vinden van een nieuwe baan.

Workshop Videosolliciteren

Een recruiter krijgt voor een populaire baan vaak vele sollicitatiebrieven. Een groot aantal hiervan verdwijnt na een grove selectie meteen op de nee-stapel. De sollicitant achter de brief krijgt vaak niet de kans om zichzelf te presenteren. Wees de nee-stapel voor en probeer eens een videosollicitatie. Kom naar de workshop Videosolliciteren bij het Ontwikkelplein en leer hoe jij een indrukwekkende video van jezelf maakt.

14 februari | 14:00-16:00 | Oba Slotermeer

15 maart | 14:00-16:00 | Oba Slotermeer

19 april | 14:00-16:00 | Oba Slotermeer

Wil je meer weten over het Ontwikkelplein?
Kom bij ons langs in de Oba Slotermeer!

En voer gratis een gesprek met een loopbaancoach.