De Werkvloer

De Werkvloer: Zoek werk dat bij je past!

Welk werk heb jij binnenkort? Of over drie jaar? En hoe kom je erachter welk werk het beste bij jou past? Op De Werkvloer denken we graag met je mee. Je kunt hier terecht voor een gratis loopbaangesprek en informatie over werk en scholing.

Let op:

In verband met het coronavirus is De Werkvloer gesloten. Gesprekken met een loopbaancoach vinden plaats via telefoon, FaceTime of Skype.

Blijf jezelf ontwikkelen!

In de regio Amsterdam is veel werk. Bijvoorbeeld in de bouw, het onderwijs, de zorg, de hospitality en de techniek. De talenten en skills van mensen zijn dus hard nodig. Daarom moet er niet alleen naar diploma’s worden gekeken. Zo kunnen veel meer mensen niet alleen werk krijgen maar ook houden.

En werk verandert, het is dus belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen.

Op De Werkvloer wordt het werk van de toekomst in beeld gebracht en kan jij terecht voor een gratis loopbaangesprek en informatie over werk en scholing.

House of Skills

Blijven ontwikkelen

Welke skills heb jij? En welke skills heb je nodig voor welk werk? Dat kan je op De Werkvloer ontdekken. Maak een afspraak voor een gratis loopbaangesprek en bekijk wat jouw mogelijkheden zijn.

Adres:
Openbare Bibliotheek Amsterdam:
1e etage Oosterdokskade 143
1011 DL Amsterdam

Routebeschrijving

Lees hier hoe je OBA Oosterdok (en de Werkvloer) het beste bereikt: per auto, fiets of met het ov.

Let op:

In verband met het coronavirus is De Werkvloer gesloten. Gesprekken met een loopbaancoach vinden plaats via telefoon, FaceTime of Skype. Aanmelden voor loopbaancoaching kan via de onderstaande link.

 

afspraak maken

Loopbaangesprek

Een loopbaangesprek geeft:

  • Nieuwe inzichten over jezelf en je toekomst;
  • Zicht op mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Een beeld van je kansen in leren en werken;

Meld je aan via het aanmeldformulier. Of meld je tijdens kantooruren bij de infobalie van De Werkvloer. Dan neemt een van onze loopbaancoaches snel contact met je op.

 

 

Wie kan ik hierover bereiken?

Heb je vragen over je afspraak met de loopbaancoach? Neem dan contact op met Seher Inan.

Seher Inan Medewerker deelnemersregistratie s.inan@amsterdam.nl 0622126921

De Werkvloer voor werkgevers.

Medewerkers van House of Skills op De Werkvloer adviseren jou als werkgever hoe je een beter beeld krijgt van skills en de ontwikkelvraag die je werknemers hebben. Ook kan je er informatie krijgen over hoe je vacatures baseert op skills, zodat je meer, en ook ander talent bereikt. En je kan je laten informeren hoe je meer te weten komt over het ontwerpen van een krachtige leerwerkomgeving in je eigen bedrijf, waardoor je werknemers zich nog beter kunnen ontwikkelen binnen jouw organisatie en je bedrijf beter is voorbereid op de toekomst.

Neem daarover contact op met een van de netwerkmanagers van House of Skills.
Of meld je tijdens kantooruren bij de infobalie van De Werkvloer.