De Werkvloer

De Werkvloer: Zoek werk dat bij je past!

Welk werk heb jij binnenkort? Of over drie jaar? En hoe kom je erachter welk werk het beste bij jou past? Op De Werkvloer denken we graag met je mee. Je kunt hier terecht voor een gratis loopbaangesprek en informatie over werk en scholing.

Meld je aan voor een gratis loopbaangesprek

Blijf jezelf ontwikkelen!

In de regio Amsterdam is een aantal sectoren met veel vacatures. Bijvoorbeeld de bouw, het onderwijs, de zorg en de techniek. De talenten en skills van mensen zijn hard nodig. Daarom moet er niet alleen naar diploma’s worden gekeken, maar naar alle talenten en skills van mensen. Zo kunnen veel meer mensen niet alleen werk krijgen maar ook houden.

Welke skills heb jij? En welke skills heb je nodig voor welk werk? Dat kan je samen met een van onze loopbaanadviseurs ontdekken. Bekijk de video voor meer uitleg!

 

 

Loopbaangesprek

Een loopbaangesprek geeft:

  • Nieuwe inzichten over jezelf en je toekomst;
  • Zicht op mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Een beeld van je kansen in leren en werken;

Maak een afspraak voor een gratis loopbaangesprek en bekijk wat jouw mogelijkheden zijn.

In verband met het coronavirus is De Werkvloer gesloten. Gesprekken met een loopbaancoach vinden plaats via telefoon, FaceTime of Skype. Aanmelden voor loopbaancoaching kan via de onderstaande knop.

Een afspraak maken

Wie kan ik hierover bereiken?

Heb je vragen over je afspraak met de loopbaancoach? Neem dan contact op met Seher Inan.

Seher Inan Medewerker deelnemersregistratie s.inan@amsterdam.nl 0622126921

De Werkvloer voor werkgevers.

Medewerkers van House of Skills op De Werkvloer adviseren jou als werkgever hoe je een beter beeld krijgt van skills en de ontwikkelvraag die je werknemers hebben. Ook kan je er informatie krijgen over hoe je vacatures baseert op skills, zodat je meer, en ook ander talent bereikt. En je kan je laten informeren hoe je meer te weten komt over het ontwerpen van een krachtige leerwerkomgeving in je eigen bedrijf, waardoor je werknemers zich nog beter kunnen ontwikkelen binnen jouw organisatie en je bedrijf beter is voorbereid op de toekomst.

Neem daarover contact op met een van de netwerkmanagers van House of Skills.
Of meld je tijdens kantooruren bij de infobalie van De Werkvloer.